Okul Kurallarımız

•      Veliler çocukları okul yönetimince bildirilen giriş-çıkış saatleri doğrultusunda okula bırakıp okuldan almalıdır.

•      Çocuklar yalnızca velisine ya da acil durum formunda belirtilen kişilere kimlik beyanı ile teslim edilir.

•       Çocuğu veli dışında biri alacak ise önceden okul yönetimine bildirmelidir. Çocuğu alacak kişi yanında kimliğini getirerek okul yönetimine bunu beyan etmelidir.

•       Çocuğun herhangi bir nedenden dolayı okula gelememesi durumu okul yönetimine bildirilmelidir.

•       Okul resmi tatil günlerinde ve hafta sonu kapalıdır.

•       Okulda tercih edilecek kıyafet ve okul içi ayakkabıları mutlaka rahat edebilecekleri, kolaylıkla giyip çıkarabilecekleri türden seçilmelidir.(Ayakkabılar Cuma günleri eve götürülerek temizlenmelidir.)

•      Beslenme listesi vb. internet sitemizde düzenli olarak paylaşılır, veliye gönderilmez.

•        Web sayfasının günlük takibi yapılmalıdır.

•       Okulda belirli gün ve haftalar dışında kişisel özel günlerin kutlaması yapılmamaktadır.

•      Veliler, okul idaresinin ve öğretmenin bilgisi ve izni olmadan etkinlik sınıflarına giremez.

•      Veliler öğretmenle bireysel görüşme ve aile katılımı etkinlik saatlerine uymalıdır.

•      Çocuklara maddi değeri yüksek olan kolye, küpe ve benzeri süs eşyaları takılmamalıdır.

•       Çocukların kullandıkları ilaçların takibi veli tarafından yapılmalıdır. Bu konuda okul yönetiminden ve öğretmenden talepte bulunulmamalıdır.

•       Veli, okul yönetiminin ve öğretmenin düzenlediği toplantılara katılmalıdır.

•       Sınıflarımızda yardımcı öğretmen bulunmamaktadır. Etkinlik saatleri içerisinde veli, öğretmenle görüşme talebinde bulunmamalıdır.

•       Hasta öğrenciler okula devam raporu ile eğitim- öğretim ortamında bulunabilirler.

•        Velilerimiz gezi izin belgesi ve varsa ücretlerini takip ederek belirtilen zamanda okula ulaştırmalılardır. İzin belgesi ya da ücreti eksik olan çocuklar etkinliğe katılamazlar.

•       Veli, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü İl Ücret Tespit Komisyonu tarafından 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı için belirlenen aidat ücreti her ayın 15'ini takip eden ilk 3 iş günü içerisinde okula ait banka hesap numarasına çocuğun adı soyadı belirtilerek yatırılır.