KURUMSAL TARİHÇE

Okulumuz 2011 yılında Toki tarafından yapılmış olup Mimar Sinan kreşi olarak onay alınmış fakat anaokuluna ihtiyaç olduğundan Toki Mimar Sinan Anaokulu olarak değiştirilmiştir. Kayabaşı mh. Eflatun Sokak 5. Bölge adresinde bulunmaktadır. 1.573.09 metre kare alan üzerine inşa edilmiş olup bahçe 1.055.17 metrekare alanından oluşmaktadır. Bodrum, zemin ve 1.kattan oluşmaktadır. 6 derslik,1 özel eğitim sınıfı, müdür odası, müdür yardımcısı odası, rehber öğretmen odası, mutfak, yemek odası, kazan dairesi,su deposu, santral ve jenaratör, halk eğitim birimi, dört öğrenci wc, 1 yetişkin wc yer almaktadır. Ek binası yoktur.

Okulumuzda okul öncesi eğitimi yaygınlaştırmayı ve bu hususta veli bilinçlendirmeyi amaçlamaktadır. Okulumuzda Veli Akademileri, Sıfır Atık, Eko Okul, Beslenme Dostu Okul, Ağaç Adları, Okul Sağlığı ve eTwinning gibi yerel,ulusal ve uluslararası projeler yürütülmektedir.